Football Manager 2013 har avspark 2 november

Sports Interactive och SEGAmeddelar att  av Football Manager 2013 lanseras samtidigt över hela världen fredagen 2 november. Alla som förhandsbokar årets spel hos en av de medverkande återförsäljarna kommer att får tidig tillgång till den fullt spelbara versionen av spelet. Dessutom så får alla som förhandsbokar spelet tillgång till en betaversion två veckor innan spelet släpps i butik.

Våra fans är väldigt bra på att berätta för oss vad de vill ha och en ständigt återkommande sak som alltid är överst på önskelistan är ett tidigare lanseringsdatum. När vi inte kan, bokstavligt talat, erbjuda just det så är Beta versionen det näst bästa… ett fullt spelbart Football Manager som de kan få händerna på ungefär två veckor innan det slutgiltiga spelet finns i butikerna.
Sports Interactives Studio Director Miles Jacobson

Beta versionen av Football Manager 2013 ger tillgång till det mesta av det kommande spelets funktioner inklusive det helt nya ”Football Manager Classic” läget och det mindre tidskrävande ”Challenges” Beta versionen kommer vara spelbar till och med måndagen 5 november och efter det kommer den bli avstängd för spel. Beta versionens sparade filer kommer att vara helt kompatibel med det slutgiltiga spelet så att spelarens frammarsch inte kommer gå förlorade.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.