Förhandsboka Destiny: The Taken King och få ett vapenpaket

I helgen blev det känt att Destiny: The Taken King buffats med ett förhandserbjudande innehållande tre vapen, ett färgschema och en emblem – det så kallade Suros Arsenal Pack. Men det skedde under otydliga sammanhang. Jag skall nu klarlägga hur du som spelare gör dig förtjänt av förhandserbjudandet och vad det exakt innehåller.

För att få tillgång till Suros Arsenal Pack behöver du bara förhandsboka något av de olika versionerna av Destiny: The Taken King, vilket som helst går bra och från vilken återförsäljare som helst. Ni som förhandsbokade innan detta erbjudande utannonserades behöver inte oroa er, ni är inräknade.
Suros Arsenal Pack innehåller tre vapen (en auto rifle, en pulse rifle och en scout rifle) av spelets vapentillverkare Suros. Dessutom ingår ett färgschema som målar spelarens rustning i Suros tematiska vita och röda färger. Som grädden på moset får spelare även en emblem med Suros logotyp att skryta med.

Viktigt att veta är att allt innehåll i Suros Arsenal Pack enbart är tidsexklusivt, det vill säga att spelare som förhandsbokar enbart får tillgång till innehållet före andra. Tidsexklusiviteten gäller fram till årsskiftet (nyårsafton för att vara exakt) varpå alla andra spelare kan få tag i prylarna – förmodligen genom random drops. Det är alltså inget som de avhållsamma spelarna går miste om, det är bara de första spelarna som köper till sig vapnena. Däremot skall det inte stickas under stolen att de som förhandsbokar spar en massa tid då vapnen antingen köps för spelvaluta som tar tid att tjäna in eller att de slumpmässigt erhålls.

Allt som allt ser detta ut som ett fint förhandsbokningserbjudande för trogna Destinyfans – vilket gör mig glad.

Destiny: The Taken King släpps 15 september till Playstation 3 och 4 samt till Xbox 360 och One.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.