Första trailern från Techlands nya spel Hellraid

[youtube id=”PGnzQlabIiA” width=”600″ height=”350″]

Techland som tidigare har gjort Dead Island-spelen gick i förra veckan ut och meddelade att dom hade ett nytt spel på gång kallat HellraidPC Gamer informerar att spelet kommer att ha en liknande co-op funktion som Dead Island hade, alltså upp till fyra spelare. Fyra klasser har utannonserats hittills och de är Warrior och Mage vilka vi får se mycket av i trailern och så har vi även Paladin och Rogue. Vad som skiljer de olika klasserna åt har ännu inte avslöjats förutom det självklara att några är starkare i magin medans andra är bättre på att till exempel  slåss. En häftig grej är den så kallade Game Master som är en AI som ser över ditt spel och kommer att slumpmässigt ändra olika saker så som spawn points och loot.

Hellraid ska komma ut under 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.