Fracked får gameplaytrailer

Den som är innehavare av PlayStation VR och har planerat att sitta inne i sommar lär i och med denna trailer vilja fylla i filofaxen med bläck efter att ha beskådat det här spektaklet. Sony har tillskansat sig en PSVR-exklusiv titel som till synes kombinerar FPS med skidåkning, nåt som förstås är lätt hänt om en befinner sig på en anläggning för fracking (för övrigt kanske den mest förkastliga formen av utvinning av fossila kolväten) på ett berg i Alaska som plötsligt översållas av ”interdimensionella” ilskna typer med lysande ögon, för att nån har grävt för djupt. Undertecknad är väl måttligt imponerad av det grafiska, men cel-shading och målat snarare än fotorealistiskt intryck blir väl inte lika krävande för maskinen att behandla. Trailern som vi får se är rätt linjär av sig, men utvecklarna framhåller att världen egentligen är betydligt mer öppen än så, med större möjlighet att upptäcka lite av varje.

Spelet är hopkokat av nDreams, vars tidigare framgångar innefattar exempelvis kajaksniperspelet Phantom: Covert Ops och lite mer lättsamma Shooty Fruity. Release är än så länge satt till ”this summer”.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.