Fria Ligan kommer till SciFi-world i helgen!

Glada nyheter till dig som diggar post-ap och skön Science Fiction! Fria Ligan kommer till SciFi-world som hålls i Älvsjömässan i helgen och med sig har dem ett gäng trevliga individer! De som följer med är:

Simon Stålenhag har slagit hela världen med häpnad med sina alternativhistoriska konstböcker om 80- och 90-talen, Ur varselklotet och Flodskörden. Senare i år kommer Stålenhags tredje bokPassagen, nyligen kickstartad med stor framgång. Stålenhag är på plats och signerar i Fria Ligans monter, som delas med Apart Förlag.

Med Samlade svenska kulter, som nu även släppts i ny utgåva, etablerade sig Anders Fager som Sveriges skräckmästare jämte John Ajvide Lindqvist. Nu är Fager tillbaka med För gudinnan, en gotisk kärlekshistoria och en vandring genom en värld där tid och rum börjat falla samman.

Anders Fager kommer inte ensam – han har ett helt följe lärjungar i släptåg. Vid sidan av Fagers två böcker släppte Fria Ligan nyligen Zonen vi ärvde, en antologi av författarkollektivet Fruktan. I novellsamlingen Stockholms undergång demolerade de Sveriges huvudstad. I Zonen vi ärvde utforskar Fruktan den nya värld som vaknar i ruinerna.

Orvar Säfström har efter sina år som filmkritiker i TV arbetat som skribent, debattör och föreläsare om populärkultur. På Scifi-mässan signerar han sin konstbok Nils Gulliksson – illustrationer och skisser, som samlar Nils Gullikssons klassiska bilder från Drakar och Demoner, Mutant och Äventyrsspels andra rollspel på 1980-talet som definierade hur fantasy skildras i bild för en hel generation.

 

Programmet är som följande:

Lördag 21 okt:

Kl 13. Signering Simon Stålenhag

Kl 16. Signering Anders Fager & Fruktan

Söndag 22 okt:

Kl 12. Signering Orvar Säfström

Kl 16. Signering Anders Fager & Fruktan

 

Hoppa dit om du känner för att få en chans att träffa dessa människor! Simon Stålenhag var en riktig kompis under Comic-Con och Orvar är en personlig barndomsidol när det kommer till ZTV och nörderi. Se för allt i världen till att inte missa detta!!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.