Gameplay-video för Assassin’s Creed III (debut)

[youtube id=”jupB1A2QYM4″ width=”600″ height=”350″]

I denna debutvideo för gameplayet i Assassin’s Creed visas en helt ny värld av lönnmördande upp. Medan de tidigare spelen i serien till stor del har kretsat kring att klättra runt i städer, så verkar det som att man nu kommer att kunna hoppa omkring bland träd i snöbeklädda skogar, passera över stora slagfält och även slåss mot björnar. Stadsmiljöerna ryker av sin 1700-tals samtid och den övervägande tonen känns väldigt passande. Det mesta ser rentav imponerande ut, från grafik till design, och det verkar som att kärnan i de tidigare spelen har bevarats.

Enligt videon är det planerade släppdatumet den 31 oktober och kommer att släppas till PC, Mac, Playstation 3, Xbox 360 och kommande Wii U.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.