God of War 4, möjligt läckt releasedatum

Många är vi nog som ivrigt väntar på att än en gång få följa med Kratos på ett ”gudomligt” (pun intended) äventyr. Och det kan vara så att den möjligheten kommer snabbare än vi trott.

Svårt att undvika

Releasedatum är en sak som är svår att hålla hemlig. Återförsäljare brukar ofta råka publicera information på hemsidor och liknande. Men det är sällan som informationen kommer direkt från utgivaren. För några timmar sedan så kunde man se datumet 22:a Mars 2018 som datum för när vi får hacka och slåss i norden i nya God of War 4.

Kan det vara möjligt?

Låter rimligt

Datumet har i skrivande stund blivit ändrat till den 31:a december 2018. Men som många vet är datum satta på den sista dagen i en månad bara ett datum som ska finnas för att återförsäljare ska kunna ha produkten uppe i sina system. Det möjliga läckta datumet kommer däremot infalla på en torsdag, något som är en väldigt vanlig dag för spelsläpp.

Så, är det så att vi får se ett nytt God of War redan i första kvartalet? Vad tror ni? Berätta för oss i kommentarerna eller på Twitter.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.