Grattis med tårta och kaffetår – Stellaris fyller ett år!

…men trots att det är Paradox Development Studios episka lilla scifibarn är det spelarna som får presenter.Bakvänt som tusan, men vem klagar?
Tårta och kaffe ingår inte bland presenterna, för övrigt.

Din ras har lärt sig det tillsynes omöjliga i att färdas snabbare än ljuset (FTL). FTL innebär att en ny era öppnar sig och din civilisation kommer ta ett steg ut i ett helt nytt kapitel i historien. Tappra pionjärer har gett sig ut från den uråldriga hemplaneten, till nya platser i rymden, medan forskare upptäcker fler mysterier i kosmos. Men du är varken den första – eller den enda – rasen som vill klättra till det ouppnåeliga. Du måste testa dina militäriska och diplomatiska kunskaper mot andra raser och deras imperium.

Stellaris fyller som sagt år och det är ett, rymdinspirerat ljus som sitter på speltårtan. Paradox Development Studios imperiebyggare släpptes 2016 och möttes med strålande kritik. För att fira ett år – och som ett tack till alla hängivna spelare – erbjuder Paradox oss tre olika expansioner till spelet. Så vad hittar vi i paketen, då…?

Stellaris Digital Anniversary Edition
Spelet Stellaris
Utopia – Den första fulla expansionen för Stellaris, vilket lägger till megastrukturer och nya valmöjligheter.
Plantoids Species Pack – En ny ras som inkluderar ett dussin porträtt för växtbaserade, tänkande livsformer.
Leviathans Story Pack – Ett storypack som även innehåller monstruösa nya varelser och möten.

Paradox ger även bort ett pre order-paket som kallas Creatures of the Void, samt ett litet paket med porträtt. Under veckan som året firas kommer Paradox även bjuda på rabatter på själva spelet och de första två DLC:erna.

Paradox är jätteglada att så många har valt att följa dem på resan och deras tacksamhet avspeglas i själva firandet. Vänta bara tills de fyller jämnt, dock! 10-årsfesten kommer bli helt galen, med fulla farbröder som ska dansa med allas mammor och punchpackade mormödrar som vill nypas i kinderna och kräva barnbarn.

Stellaris Anniversary Edition och Species Portrait Pack finns tillgängliga på Steam (PC) just nu!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.