Grid 2 presenterar Asien-banor

[youtube id=”Cr4yTAKzBGA” width=”600″ height=”350″]

I går var det Gran turismo 6 som var på tapeten. Det presenterades ett överflöd av information som vi, i ett tappert försök, sammanfattade i ett inlägg. Nu lägger vi GT åt sidan och fokuserar på Grid 2. För nu är det Codemasters-spelets tur att få tid i rampljuset.

En ny trailer har nämligen släppts från det kommande racingspelet. Det fokuseras på Asien, både banor, bilar och klubbar. Trailern fokuserar på WSR, The World Series Racing, och är den tredje trailern i serien kring WSR.

Det finns också en del städer, där det kommer att köras lopp i spelet, som presenteras i samband med trailer-släppet. Hong Kong, Dubai och banor inspirerade av Okutama i Japan.

Nu börjar det också närma sig släppet av Grid 2. Sista maj (31, that is) finns det i butik.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.