Grim Fandango Remastered

Nästa vecka släpps Grim Fandango Remastered, en uppdaterad version av det klassiska äventyrsspelet från 1998. I rollen som tjänstemannen Manny Calavera ska man lösa ett mysterium kring en avliden som förvägras resa in i dödsriket med mord, konflikter och korruption som ingredienser. Genom att ”peka-och-klicka” ska spelaren få fram tillräckligt mycket information för att avancera vidare och lösa gåtan. Grim Fandango blev en stor kommersiell succé när det släpptes av utvecklaren Lucasarts och ett av de sista spelen med ovan nämnda upplägg.

Spelet släpps till PS4, PS Vita och PC den 27 januari.

0 Delningar

1 Kommentar

  1. Som jag har längtat! Ett av tidernas bästa spel.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.