GTA V nådde en miljard på dag tre

GTA V nådde redan dag tre den smått otroliga försäljningssiffran en miljard dollar. Tidigare rekord hade Call of Duty: Black Ops II som nådde samma siffra efter 15 dagar. Rekordet innebär att GTA V är den mest inkomstbringande nöjesproduktionen i historien på så kort tid. Då även inräknat film- och musikindustrin.

Rekordet är föga överraskande och behövligt för Rockstar då produktionen av GTA V är den dyraste spelproduktionen någonsin. Räknar man hela nöjesindustrin så har endast senaste Pirates of the Caribbean-filmen har varit dyrare att producera.

Under lördagen så var GTA V helt omöjligt att få tag på till PS3 i hela göteborgsområdet. Dock så körde Webhallen en extra runda till distributören i Danmark för att fylla på sina lager, vilket innebär att spelet åter igen går att få tag på i alla deras butiker.

Tack Webhallen!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.