GTA Vice City kommer till iOS och Android

[youtube id=”UJItCj0oT48″ width=”600″ height=”350″]

För tio år sedan kom i min mening det bästa spelet i GTA-serien hittills, nämligen det underbart 80-talsosande Vice City. För att fira jubileet så har Rockstar haft den goda smaken att portera spelet till iOS och Android. Med andra ord så kan du njuta av detta spel och dess underbara musik på din iPad eller smartphone från och med den 6 december.

Ta dig an rollen som smågangstern Tony som kämpar bland axelvaddar och pudelfrisyrer för att ta sig till toppen av den kriminella hierarkin i Vice City. Hör ni till den generation som inte testat detta underbara spel så törs jag lova att det kommer bli ett av de bästa spel som finns tillgängligt på AppStore. Något man inte får missa helt enkelt.

Läs mer på spelets officiella hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.