Ha ihjäl alla i Game of Trump!

Nej, det är säkert inte det bästa spelet du spelat. Förmodligen inte det roligaste heller, men vi måste ändå ge studion Bad Monkee en eloge för originalitet när det kommer till deras nya online-spel World War Party: Game of Trump. 

Studions VD Artem Tarassov säger följande om sitt spel:

– Vi gillar rå humor, spel med vapen och explosioner, tanks, kaos och konkurrenskraftig gameplay. Dessutom hatar vi censur, restriktioner, autokrater och allt som är mainstream. Så att göra ett våldsamt och blodigt spel om USA:s president kändes som… ett logiskt val.

World War Party: Game of Trump är sett spel för åtta personer uppdelade i två lag som helt enkelt skall ta livet av varandra. Mitt på spelplanen kör Trump själv runt i en stridsvagn, skjuter laser och pratar strunt. Den som först har ihjäl Trump och alla motståndare vinner spelet.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.