Här är Call of Duty: Black Ops III

Det är åter igen dags för Treyarch att släppa ett Call of Duty-spel och här är de första spelsekvenserna från kommande Black Ops III. Den här gången utgörs fienden utav både mänskliga motståndare och robotar i en dystopisk framtid där maskiner tagit över världsherraväldet.

Treyarchs pinner alltså vidare på det som var nytt i Advanced Warfare samtidigt som de inför en hel del nya spelmoment. Räkna också med en intensiv zombiejakt i bästa Call of Duty-anda.

Call of Duty: Black Ops III kommer endast att släppas till den nya generationens konsoler samt PC och fans som förbokar sitt spel lovas en tidig plats i betan.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.