Här är två rytmspel du inte får missa i höst

Hexagroove: Tactical DJ är ett rytmspel där fokusen är frihet för spelaren att uttrycka sig via musiken. Som discjockey är ditt mål att charma publiken till eufori med dansmusik från tio olika genrer. Här finns dessutom mer innehåll att låsa upp och utforska.

Ichigoichie heter studion bakom Hexagroove: Tactical DJ, och de är hemmahörande i Stockholm. Det första dansgolvet för Hexagroove: Tactical DJ blir på Nintendo Switch, där det släpps den tredje oktober. Kika in trailern härunder:


Spin Rhythm XD är ett annat rytmspel där du som discjockey ska hänföra publiken med dina artistiska färdigheter. Du kan spela Spin Rhythm XD med såväl tangentbord och mus som med traditionell kontroll och till och med en DJ MIDI-kontroll, om du skulle ha en sådan.

Spin Rhythm XD släpps som Early Access-titel på Steam den 22 oktober. En Switch-version är i görningen med preliminär release under nästa år.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.