Henrik Jonsson är Årets Nätängel i kategorin Gaming

Dan Thronström tar emot priset. Foto Ossian Langenborg.

Den femte upplagan av Årets Nätängel är avgjord och i kategorin Årets Gaming står Henrik Jonsson från Goodbye Kansas som vinnare med följande motivering:

Ung som gammal. Nybörjare som veteran. I stort som smått bjuder Henrik Jonsson alltid på sin kunskap och han öppnar alltid upp sitt nätverk till de som behöver det. Oavsett om du vill ha stöttning och tips i allt som rör spelutveckling eller bara inspireras av gamingkultur när den är som bäst är han redo att hjälpa.

Övriga finalister i Gaming-kategorinvar Silver Snipers, Agnes Larsson och Linda Sandberg. Juryn bestod av av Max Horttanainen (ordförande, Svenska E-sportförbundet), Tomas Lyckedal (Chief Strategy Officer, Dreamhack), Andjela Kusmuk (SBDM, Amazon Web Services), Lillie Klefelt (Female Legends) och Linn-Marie Edlund (Nordsken).

Henrik Jonsson intervjuas över telefon. Fotograf Ossian Langenborg

Henrik kunde själv inte närvara på galan så var hans kollega Dan Thronström tog på sig ansvaret och läste upp ett tack-tal. Som tur är fick Henrik vara med över telefon.

Elza Dunkels är Årets Nätängel

Huvudkategorin Årets Nätängel vanns av Elza Dunkels för hennes långa och viktiga arbete att genom bättre kunskap och förståelse skapa ett tryggare och trevligare internet för alla.

Under gårdagens gala på nalen i Stockholm prisades även Atilla Yoldas i kategorin Årets Nätängel media, Hanna Varmaz i Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias stiftelses hederspris till Årets Nätängel barn och ungdom samt Facebook-gruppen Heja Livet i VeckoRevyns specialpris till Årets
Nätängel för jämställdhet

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.