Heroes of the Storms stängda beta startar i Europa

Fler får nu prova på Blizzards team brawler

Efter lång väntan bjuds nu utvalda fans in i den stängda betan till Heroes of the Storm, Blizzards egna och väldigt annorlunda variant på MOBA-genren. Bland de många karaktärer som redan finns plockade från Blizzards många titlar stiger nu en ny hjälte fram: Fanfavoriten Thrall, som representerar Warcrafts universum i arenan. Allas vår favorit-orc använder förutom hammarbaserat våld även elementen som vapen då både åskviggar och jordbävningar står till hans förfogande.

Utöver detta läggs även en ny arena till i spelet: Sky Temple, ett slagfält i öknen där spelarna slåss om att ta över en mängd tempel. Varför ska man göra detta? Naturligtvis är templen ifråga, som seden säger, fyllda med destruktiv magi som bombarderar motståndarnas byggnader med uråldriga laservapen. Kontrollerar du templen så kontrollerar du matchen.

Rankat spel kommer nu även finnas tillgängligt. Detta kommer tillåta spelare som är level 30 och äger åtminstone 10 karaktärer att gruppera ihop sig med upp till fyra vänner för att möta motståndare av liknande rang och spelarmängd.

Slutligen introduceras Draft Mode, vilket med hög sannolikhet är en bekant term för de gamla rävar som är vana vid genren. I kort så är det en spelare på varje lag som väljer karaktär åt gången, man kan se motståndarnas val och kan inte välja en redan vald karaktär. Lagen tar varannan tur att välja, vilket tillåter taktisk laguppbyggnad och det blir något av en sten-sax-påse-mentalitet då man försöker kontra så många av motståndarna med sina egna karaktärsval som möjligt utan att de lyckas göra samma sak.

Läs mer på spelets officiella hemsida!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.