Idag släpps PlayStation 4 Pro i Sverige

Idag släpper Sony PlayStation 4 Pro. Konsolen är den kraftfulla hittills på marknaden och genom den senaste bildteknologin samt 4K-upplösning ser spelen bättre ut än någonsin.

Spel som Call Of Duty: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered, och Uncharted 4: A Thief’s End, har uppdaterats för att ta tillvara på den ökade kraften i PS4 Pro och ge en ännu bättre grafik och visuell upplevelse. En fullständig lista på kompatibla spel hittar du här. Givetvis spelar PS4 Pro även alla andra PS4-spel.

PS4 Pro tar tillvara på den senaste bildteknologin som dynamisk 4K-upplösning och HDR. De kraftfulla komponenterna i PS4 Pro gör det möjligt för utvecklare att skapa spel med ännu högre kvalitet och 4K-grafik samt mjukare och stabilare bilduppdatering. Precis som alla PS4-konsoler är systemet kompatibelt med HDR-teknologi som producerar en mer realistisk och levande visuell upplevelse som är närmare det våra egna ögon uppfattar som naturligt.

Även ägare till en HDTV som inte stödjer 4K eller HDR kommer uppleva fördelar med PS4 Pro, såsom snabbare och mer stabil bilduppdatering och förbättrad grafik.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.