Indiana Jones svingar piskan i trailern för kommande äventyret the Great Circle

Jag är så gammal att jag spelade Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure på Amiga under tidigt 90-tal. Jag minns att jag älskade spelet, precis som jag älskade allt från LucasArt (Läs Monkey Island och Full Throttle). Nu finns inte den studion kvar i sin dåvarande form, men det hindrar inte Indy från att ännu en gång vara hjälten i ett helt nytt spel, den här gången i MachineGames regi.

I Indiana Jones and the Great Circle blir det din uppgift, i rollen som Indiana Jones att avslöja ett av historiens största mysterier i. Spelet är ett förstapersonsäventyr för en spelare som utspelas mellan händelserna i Raiders of the Lost Ark och The Last Crusade. Året är 1937 och mörka krafter söker över hela världen efter hemligheten bakom en uråldrig kraft med kopplingar till Great Circle.

Följ med på en resa som börjar i de dammiga korridorerna på Marshall College och sträcker sig till Vatikanens mest hemliga vrår, de majestätiska pyramiderna i Egypten och de övergivna templen i Sukhothai.

I den här berättelsen är du inte bara en åskådare; du är hjälten som formar allianser, stöter på gamla fiender och korsar vägar med färgstarka personligheter. Ditt vapen? Din list och inte minst Indiana Jones ikoniska piska. Med den kan du distrahera, desarmera och slå ner dina fiender, samtidigt som den fungerar som en vägvisare i en farofylld värld. Använd den för att svinga dig över ovetande vakter eller klättra upp längs svindlande klippväggar.

Ditt äventyr tar dig genom en värld där varje steg berättar en historia. Växla mellan linjära, berättelsedrivna banor och expansiva, öppna kartor. Varje hörn du utforskar kan hålla nästa ledtråd i mysteriet, eller kanske en av dina minst favoritöverraskningar – ormar, naturligtvis. Varför måste det alltid vara ormar?

Indiana Jones and the Great Circle släpps till Xbox och PC någon gång i år. Och vi längtar redan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.