Information om Lego City Undercover till 3DS

[youtube id=”N_qH83F1J-8″ width=”600″ height=”350″]

Idag meddelade Nintendo att Lego City Undercover: The Chase Begins släpps till den bärbara konsolen 3DS den 26 april i år. Lego City Undercover: The Chase Begins utspelar sig innan handlingen i Wii U-spelet Lego City Undercover som släpps den 28 mars.

I 3DS-spelet spelar du också som polisen Chase McCain, men här ska Chase ge sig ut på sitt allra första uppdrag i Lego City som nyutexaminerad polis. Lego City är en stor stad fylld med roliga och intressanta karaktärer och mängder av uppdrag. Det finns också gott om förklädnader som Chase McCain kan använda för att få nya förmågor och föremål.  Du kan också få tillgång till en skanner på den nedre skärmen på din Nintendo 3DS, som du använder för att få ledtrådar och analysera din omgivning. Spelets har beskrivits som ett GTA i Lego-format fast på andra sidan lagen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.