I januari släpps den sötaste 2DS XL-konsolen hittills

Den 26 januari 2018 kommer en galet söt version av New Nintendo 2DS XL att släppas i Europa. Denna gula variant kallas Pikachu Edition. Samma dag släpps också klassiska spelet Pokémon Crystal, dels i en limiterad boxad version samt på Nintendo eShop.

Pokémon Crystal hade sin första release i Japan för 17 år sedan och det var det första Pokémon-spel där spelare kunde välja om de ville spela som en kille eller tjej. Den version som släpps den 26 januari kommer att vara kompatibel med Pokémon Bank och spelare kommer ha möjligheten att träffa på den mytiska Pokémon Celebi efter att ha spelat igenom äventyret. I originalversionen kunde spelare bara få tag på Celebi via ett speciellt tillbehör. Du kommer också kunna använda dig av funktioner som Link Trades och Link Battles. Det meddelar Nintendo i ett pressmeddelande.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.