Just Cause 3 har explosioner OCH en story

[youtube id=”qx9W2kU6AUA”]

Alla actionspel har stora explosioner, men Just Cause 3 har, i sann Michael Bay-anda, mer explosioner än de flesta andra. Om saker kan explodera på roliga sätt så vill vi att de ska göra det och Just Cause 3 kommer inte göra oss besvikna på den punkten. Inte nog med att det är fullt av explosioner, det kommer finnas en story också!

Rico och rebellerna kommer få sällskap av andra viktiga karaktärer i deras uppdrag att frigöra ön Medici från den osympatiska diktatorn General Di Ravello. Dennes armé har lyckats få tag på ett material vid namn Bavarium och använder den till både sprängämnen och som en nästintill outtömlig energikälla.

Just Cause 3: Set the World on Fire kommer till PlayStation 4, Xbox One och PC den första December i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.