Kartong nu ute som fullständigt spel!

Kartong

Grattis alla fans av skräck/smyga-genren, Kartong har nu äntligen gått ur beta-stadie och äntrat världen som fullständigt spel. Det finns att ladda hem via bland annat Steam och till er som fruktat att man måste införskaffa ett VR-headset så har vi glada nyheter; det går att spela alldeles utmärkt utan VR!

Det ska självklart påpekas att spelet gör sig sin fulla rätt i just VR, då det bjuder på många läskiga moment som fick mig att hoppa till. Inte sedan Silent Hill 2 har jag känt ett sådant krypande obehag som hållit i sig genom ett spel. Har du inte spelat detta tidigare så rekommenderar jag verkligen att du gör det!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.