Konami fortsätter Metal Gear-serien

Metal Gear Survive är ett stealth co-op för fyra spelare som tar plats i Metal Gear-universumet.

Spelet utspelar sig direkt efter Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, där vi får följa medlemmar från Militaires Sans Frontières som inte dog i slutet. De blev istället indragna i ett wormhole, till ett alternativt universum. Här är de tvugna att slåss mot kristalliserade zombies(!?) och slutligen en Metal Gear.

Metal Gear Survive erbjuder en fräsch tolkning av spelets kända smygelement,” säger Konamis europeiska chef,, Tomotada Tashiro, i en pressrelease, “men med ett unikt läge för co-op som kommer förstärka multiplayerupplevelsen avsevärt.”

Survive kommer bli det första Metal Gear-spelet som utvecklas utan Hideo Kojima och Konami har varit otydliga med hur många av medlemmarna från det ursprungliga Kojima Productions-teamet som faktiskt är med och jobbar på spelet.

Trots att Big Boss dyker upp i början av trailern är det osäkert om han, Snakeklonerna eller några andra bekanta karaktärer dyker upp i spelet. Hursomhelst så har Konami gjort klart att Metal Gear: Survive kommer bidra med  “en ny del i Metal Gear Solid V-upplevelsen”.

Metal Gear Survive släpps till Xbox One, PS4 och PC under 2017.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.