KontrolFreek öppnar upp en ny värld

Jag är en av dem som föredrar att spela shooters på PC. Anledningen är helt enkelt att jag är för dålig på den typen av spel på konsol. Det är svårt att sikta och handkontrollen är kort sagt för långsam. Den frustration dessa problem orsakar gör det helt enkelt inte värt att ge sig in i intensiva strider i spel som kräver precision. För att över huvud taget träffa något har jag haft för vana att ställa ner känsligheten i spaken till en sådan nivå att det känts som att jag rört mig i sirap. En dålig kompromiss med andra ord. Men nu tror jag att jag hittat lösningen.

Varför är inte detta standard?

För inbitna gamers kanske inte KontrolFreek är något nytt, men för mig har företagets små add-ons öppnat en helt ny värld. Vi talar kort och gott om extenders till handkontrollens analoga spakar. De fungerar helt enkelt genom att höja spaken med några millimeter upp till nästan en centimeter. Resultatet blir att du utan problem kan höja sensitivityn i kontrollen och ändå få den precision som krävs för att vinna de mest intensiva matcherna. Det är faktiskt så effektivt att jag undrar varför inte handkontrollerna levereras med längre spakar som standard? KontrolFreek finns i flera olika längder och former, flera av dem med de mest populära spelen i tankarna. De monteras helt enkelt genom att de klickas fast ovanpå originalspaken och faktum är att de sitter riktigt bra. Gummit ger en bra känsla mot fingrarna och jag upplever inga problem med att halka av spaken under häftiga rörelser. KontrolFreeks spakar finns till Playstation 4, Xbox One och Switch.

Givetvis finns Kontrolfreek med Overwatch-tema.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.