Kör superbilarnas superbil i Project CARS

Innan Project CARS ens lanserats avslöjar utvecklarna nu vilket som blir det första tillägget. Alla spelare kan gratis ladda ner ett DLC som ger tillgång till hyperbilen Lykan Hypersport. Lykan Hypersport är en av världens dyraste bilar och byggs i Libanon. Bilen kommer också att synas i den kommande filmen Furious 7.

Lykan Hypersport gör 0-100 på bara 2.8 sekunder och har en motor på imponerande 740 hästkrafter. Toppfarten är hisnande 385 km/h.

Lykan Hypersport är den första bilen ur en serie tillägg till Project CARS som kommer att släppas med en månads mellanrum. Tilläggen är gratis som ett plåster på såren för den tid det tagit att få färdigt spelet. Project CARS släpps preliminärt i mitten av maj.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.