Kublai Khan och Vietnam i Civ VI:s femte DLC

I dagarna förkunnade Firaxis att det inte bara vankas ärtsoppa nästa torsdag, utan även en smula nedladdningsmaterial till Civilization VI. Det lägligt benämnda The Vietnam & Kublai Khan Pack blir tillgängligt för innehavare av New Frontier Pass per omgående vid release, eller mot viss extra kostnad för den som endast äger spelet.

Paketet lanserar mongolhövdingen Kublai Khan som alternativ ledare för Kina och Mongoliet och nya spelläget Monopolies & Corporations som fokuserar på ekonomisk utveckling och vinning. Vietnam kommer förstås också med som ny civilisation att leda, men mer detaljerad information låter vänta på sig.

Utvecklarna låter hälsa att det kommer mer info på sociala medier innan release, så entusiasterna gör bäst i att hålla notiserna vässade.

Civilization VI finns tillgängligt för Windows, OSX, Linux, Nintendo Switch, iOS, Android, Playstation 4 och Xbox One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.