Kultklassikern Flashback nu på Xbox Live

[youtube id=”AYqRav_FtHI” width=”600″ height=”350″]

Kommer ni ihåg spelet Flashback från tidigt 90-tal? I så fall har jag en glad nyhet. Ubisoft släppte nämligen en remake av kultklassikern Xbox Live i dagarna. Senare i år släpps det även till PS3 och PC.

Spelet är utvecklat av samma team som gjorde originalet, men med dagen teknik har man producerat ett mycket snyggare och större spel än tidigare. Huvudpersonen Conrad är tillbaks för att rädda mänskligheten från den utomjordiska rasen Morphs. Med ett känsligt avtryckarfinger är Conrad alltid beredd att rädda världen och hans kära flickvän.

För er som missat originalet av Flashback så ingår även ursprungsversionen i nedladdningen som kostar 800 Microsoft-poäng.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.