Labo Vehicle Kit sätter dig bakom ratten, eller spaken

Nintendo släpper nu ännu mer kartong och den hör gången fokuseras på fordon av diverse slag. Den 14 september släpps Nintendo Labo: Vehicle Kit till Switch. Ditt uppdrag blir att bygga en ratt, pedaler, joysticks och annat som hör motorvälden till.

“Vårt mål är att alla ska ha ett leende på läpparna när de engagerar sig i något som är Nintendo, säger Stephan Bole, VD på Nintendo of Europe. “Vi hoppas att Nintendo Labo: Vehicle Kit, där spelarna kan bygga ihop tre olika fordon, kommer att få helt nya spelare att upptäcka det fantastiska med att skapa, leka och upptäcka!

I Nintendo Labo: Vehicle Kit går det att köra race, bygga bilar som kan fightas med varandra eller kanske skjuta ner ballonger med ditt flygplan.Varje fordon styrs på olika sätt och har speciella egenskaper. Med ubåten kan du till exempel skicka iväg en änterhake genom att trycka på en knapp.

Möjligheterna med Vehicle Kit blir ännu större tack vare Toy-Con Garage, ett interaktivt program som ingår i alla Nintendo Labo-produkter. Med hjälp av det inspireras du att skapa och experimentera med de Toy-Con du byggt. Testa att kombinera olika Toy-Con och upptäck vad som kan hända.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.