Mer information

Läcker Xbox S Fortnitebundle på väg!

Har du tittat avundsjukt på när alla dina vänner plus deras familj har spelat Fortnite? Har du väntat på det perfekta tillfället att skaffa spelet själv?

Titta inte längre än till vad Microsoft håller på att släppa! Det är som att de bara hört din önskan och vill att du ska vara med och njuta utav härligheten. Det som ingår, förutom en kod för att ladda ner själva spelet i fråga, är en Xbox S med en 1T hårddisk, kontroll, 2000 V-Bucks och ett special-skin! Det är ju kalas såhär i höstmörkret så passa på att säkra en av dessa innan du planerar julklapparna!

Ah yiss, fett skin som väntar på dig!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.