Lässugen innan releasen av Assassin’s Creed Odyssey?

Varje spel med aktning måste följas av ett antal böcker som berättar om spelvärlden och dess skapande. Eller hur? Om ni håller med så kan vi nu avslöja att Assassin’s Creed Odyssey får tre officiella böcker som alla publiceras till hösten. Det handlar om en novell, en art book samt en strategiguide till spelet. Allt för att inbitna fans skall få möjlighet att grotta ner sig ännu mer i spelets historia och lore.

Novellutgåvan av Assassin’s Creed Odyssey kommer att berätta spelets historia ur Kassandras perspektiv. Hennes liv är starkt präglat av det pågående Peloponnesiska kriget. Som liten lämnades hon att dö efter en profetia från ett orakel och nu, 17 år senare, söker hon svar på de frågor hon lämnades med som barn. Boken är skriven av den skotske författaren Gordon Doherty.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.