Launchtrailern för Battleborn ute nu!

https://www.youtube.com/watch?v=adgRiJ8pyzI

Den tredje Maj släpps Battleborn över hela världen och inför releasen har 2K och Gearbox Software släppt en trailer. I den visar de upp de 25 karaktärer du kan välja mellan för att drabba samman med dina vänner och ovänner. Både i det episodiska storyläget och i kompetetiv multiplayer kan spelare köra solo eller välja att samarbeta med fyra vänner (eller splitscreen för två personer) för att rädda den sista stjärnan och ett universion som står på gränsen till utplåning.

Hypad? Du kan underlätta din väntan (och ge dig själv en anledning att ägna ännu mer tid med telefonen) genom att följa spelet på Twitter, Twitch, och Instagram, följa sidan på Facebook, prenumerera på YouTube och besöka den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.