Lev livet som myra i kommande Empire of the Ants

Har du alltid fascinerats av hur myror organiserar ett samhälle? Då är det dags för dig att ta del av Empire of the Ants som utvecklas av franska bolaget Tower Five. I denna myrsimulator tar spelet dig ut på en magisk och häpnadsvecka resa i rollen som en myra i en myrkoloni. Din uppgift blir att försörja kolonin, expandera och försvara den till varje pris. Men längs vägen finns dödliga faror som kan stoppa din resa när du minst anar det. Spelet kommer släppas under detta år till PC, PS5 och Xbox Series S/X.

Empire of the Ants kom ursprungligen som ett PC-spel år 2000 och är baserat på den franska science-fiction författaren Bernard Werbers böcker Les Fourmis.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.