LiveRoutes är nya Gridtekniken

[youtube id=”9VDrtt8lyc4″ width=”600″ height=”350″]

Codemasters kallar nya LiveRoutes för en banbrytande ny teknik. I Grid 2 kommer tekniken att användas för första gången. Men den kommer enbart att användas i stadsbanorna i Paris, Barcelona, Chicago, Miami och Dubai. Och det verkar intressant. Tillräckligt intressant för att jag inte ska avfärda det som ”banbrytande” än.

Nu vill du självklart ha en förklaring till vad LiveRoutes är för något. Och det ska du självklart få.

Poängen med den nya tekniken är att du aldrig ska veta vad som kommer härnäst. Banorna ser aldrig likadana ut. Det som tidigare var en vänstersväng blir nu istället en högersväng och helt plötsligt har du en ny bana. Och det som blev en snäv högersväng, blir nästa gång mindre utmanande. Codemasters utlovar till och med ”miljoner” möjligheter. Det låter onekligen spännande.

Grid 2 släpps den 31 maj.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.