Logtown jobbar på sin debuttitel: Utannonsering i Juni

Den svenska VR-studion är nu komplett och redo att utannonsera sin första titel framåt sommaren. Det Stockholmbaserade teamet i Logtown Studios har nyligen avslutat rekryteringen och för att fortsätta utvecklingen av deras första titel. Spelet kommer släppas till de större VR-plattformarna.

“Det här är ett stort ögonblick i Logtowns historia. Att hitta rätt människor för studion har varit avgörande. Det har varit en tuff process, men vi har lyckats hitta bra människor att ta ombord. Det är en blandad skara människor, alla med talang och dedikering som vi tycker avspeglar Logtowns värderingar. Vi är redo att ge oss ut på vår resa” säger Per Wahlfridsson, chef för studion.

Logtown har tidigare huserat nio anställda, bl.a. grundaren och VR-pionären Daniel Nyberg, CMO och spelindustriveteranen Lion Martinez (tidigare BioWare och EA), samt Alberto Amigo, huvuddesigner från den mobila spelindustrin.

“Med den nivå av talang vi har lyckats samla ihop på så kort tid är jag väldigt förhoppningsfull och tror att vi kan bygga de upplevelser som Hannah Idén Gustafsson (producent/2D-artist) och jag har föreställt oss” säger Alberto Amigo, huvuddesigner på Logtown.

För mer information om studion, besök dem här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.