Man kan prata med Dead Space 3

[youtube id=”vWSLV3VeTDg” width=”600″ height=”350″]

I ett pressmeddelande meddelar EA att Dead Space 3 som kommer nästa år kommer att ha stör för röstkommandon via Kinect. Kinect-stödet kommer att göra det enklare för CoOp-spelare att hjälpa varandra med hälsa, ammunition, återupplivning, att hitta objekt med mera.

Röstkommandona i Dead Space 3 ger spelarna en unik möjlighet att oskadliggöra fienden oavsett om det väljer att ta sig an Necromorpherna ensamma i single-player, eller tillsammans med en kompis i drop-in / drop-out CoOp-lägetDead Space 3 levererar en actionskräckupplevelse som våra fans känner till och älskar. Möjligheten att överleva äventyret ensam, tillsammans med en kompis eller med Kinect gör det extra spännande att utöka den nervkittlande Dead Space-upplevelsen och ta spelet till en ny publik”.
Steve Papoutsis, Executive Producer, Dead Space 3

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.