March of the Eagles ute nu

[youtube id=”P5IAk4twLmA” width=”600″ height=”350″]

Hissa regimentets flagga och slå på krigstrumman, förändra historien och upptäck nya sätt att bli herre över europa. March of the Eagles, det senaste strategi/krigsspelet från Paradox Development Studio och Paradox Interactive, är nu tillgängligt från de flesta stora digitala distributörerna för $19.99

I spelet tar du kontroll över en av de stora makterna i Europa och sikta på land så väl som havsdominans i ett årtionde fullt av dansande eld, rök och bedrägeri när varje nation försöker uppnå sina mål.

Det hela utspelar sig under det Napoleonska krigets höjdpunkt, spelet är ett krigsspel som erbjuder något för både nybörjare och veteraner. På stridsfältet kan du utmana dina vänner och rivaler i multiplayer med upp till 32 spelare, det borde ge dig något att göra ett tag.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Småbarnsfar med stor passion för spel som sitter i sedan barnsben. Ser fram emot att få förena skrivande med spelande här och hoppas det blir till er läsares belåtenhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.