Mario & Luigi: Paper Jam Bros. släpps i december

Rollspelsäventyret Mario & Luigi: Paper Jam Bros. som släpps till Nintendo 3DS den fjärde december i år.  Det här blir femte gången som vi får göra bekantskap med Mario i pappersform och första gången som spelserierna Paper Mario och Mario & Luigi möts. I det här spelet hotas dessutom Svampriket inte bara av en Bowser utan av två!

I Mario & Luigi: Paper Jam Bros. finns en stor värld att utforska, mängder av pussel att lösa och gott om fiender att läxa upp. Mario & Luigi och Paper Mario kommer också ha tillgång till så kallade Trio-attacker som drar stor nytta av Paper Marios olika förmågor. Trion kommer också ha väldigt stor nytta av Paper Marios förmåga att ta sig igenom extremt smala passager, skriver Nintendo i ett pressmeddelande.

Spelet introducerar också ett nytt sätt att ta sig an Bowsers styrkor, kallat Paper Craft Battles. Slå ut fienden genom att dansa med en gigantisk Mario gjord av kartong! Här gäller det att hålla rytmen så kommer allt gå som en dans.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.