Myrsimulator upp i rök – pengarna söps bort

Nyligen fick spelvärlden ta del av den bisarra nyheten av ett projekt som lades i graven alldeles för tidigt. Orsaken? Att pengarna förskringades av utvecklingsteamet. Det hävdar i alla fall Eric Tereshinski, grundaren av Ant Simulator som nu lägger ned spelet efter att ha anklagat sina kompisar för att slösat bort utvecklingsmedlen på sprit, restauranger och strippor. Tack vare Kickstarter fick gänget loss de stålar som behövdes för sin insektsbaserade dröm, något som nu har grusats rejält.

Men storyn slutar inte där. Nu anklagar kompanjorerna för att Tereshinski ljuger och ger annan version än vad som först sagts. Vad som är sant förtäljer inte historien som visar än en gång vikten att välja sina vänner med omsorg och hålla fingrarna borta från syltburken, speciellt i spelsammanhang.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.