Nästa Command & Conquer blir gratis

[youtube id=”n4rANxWIwHo” width=”600″ height=”350″]

I onsdags på Gamescom, världens största mässa för interaktiv underhållning, presenterade Electronic Arts den nya gratisverisonen av Command & Conquer. Command & Conquer Generals 2 har omvandlats för att bli en del av en ny digital upplevelse som ger spelarna total tillgång till den högkvalitativa grafiken, ljudet och förstörelse-möjligheterna i ett komplett AAA-strategispel – helt kostnadsfritt. Den nya online-plattformen med tillhörande tjänster kommer att starta under 2013 där Generals-världen blir det första av många kostnadsfria erbjudanden som EA planerar i Command & Conquer-serien.

 “Vi är mycket glada över att få chansen att förvandla Command and Conquer till en högklassig online-upplevelse”, säger Jon Van Caneghem, VP/GM, EA.  “Under nästan 20 år har spelserien funnits till salu i spelbutikerna. Nu skapar vi en plats där våra fans får tillgång till hela Command and Conquer-världen och först ut är Generals följt av Red Alert och Tiberium. Med Frostbite 2 kan vi fortsätta att hålla fokus på att leverera den höga kvalitet som våra konsumenter kan förvänta sig, samtidigt som vi är trogna grunderna i det RTS-spel de lärt känna och älska – allt tillgängligt online, och helt kostnadsfritt”.

De som vill få chansen att testa spelet innan alla andra kan ansöka om att delta i den stängda betatesten av Command & Conquerwww.CommandandConquer.com/free

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.