Nästa hållplats, Unrailed!

I förra veckan stod det klart att Daedalic Entertainment och Indoor Astronaut’s Steam Early Access-spel Unrailed! har fått ett releasedatum. I september kommer spelet inte bara ut till PC, utan även till nuvarande generations spelkonsoler. Fullversionen släpps den 23 september till PC, Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch.

Spelet stödjer både lokal och online-multiplayer. Nyckeln till framgång är samarbete och kommunikation. Inte nog med att tåget behöver ta sig genom farlig terräng, du behöver även ha koll på dina resurser och att tåget inte överhettas på väg till mål. Känner du och ditt team er extra självsäkra, erbjuder spelet också ett team versus-läge där ni vinner genom att bygga det längsta spåret.

Du som har hunnit roa dig med early access-versionen redan, behöver inte känna att du redan har spelat hela spelet. Nya biomes, nya karaktärer och nya vagnar är några av de saker som utlovas till den fulla releasen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.