Nästa Kirby kommer till Sverige den 8 maj

Den 8 maj i år släpps Kirby and the Rainbow Paintbrush till Wii U i Sverige. Det skriver Nintendo i ett pressmeddelande. Detta blir Kirbys första Wii U-exklusiva och kommer att kunna spelas med flera spelare. Både Kirby och världen i spelet ser ut att vara gjord helt av lera i olika färger, så det här blir ett helt nytt sätt att se på Kirby.

I detta äventyr har Kirbys drömland börjat förlora sina färger och det är upp till Kirby att få tillbaka alla färgerna genom att besöka sju planeter, besegra fiender och lösa pussel.

Kirby and the Rainbow Paintbrush kan spelas med vänner och familj då upp till fyra spelare kan spela samtidigt. Den spelare som spelar som Kirby ritar Rainbow Ropes på Wii U GamePad, medan de andra spelarna använder Wii Remote-kontrollerna för att spela med  Waddle Dee-figurer som hjälper Kirby på olika sätt. I flerspelsläget är målet förvisso att hjälpa varandra, men samtidigt gäller det att samla flest stjärnor så det finns också ett litet tävlingsmoment inbakat i flerspelarläget.

Precis som de flesta nya spel till Wii U så kan amiibo-figurena användas i Kirby and the Rainbow Paintbrush. Använder du exempelvis Kirby amiibo så får du obegränsat med Star Dash, vilket annars bara kan aktiveras genom att samla 100 stjärnor.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.