Nästa stora RPG? Bound by Flame

[youtube id=”PuU8awPLzYQ” width=”600″ height=”350″]

Spiders Studio är inte en studio man hört mycket om men deras kommande spel Bound By Flame ser riktigt bra ut. Stridsmekaniken ser schysst ut, världen verkar intressant och om de kan trolla fram en medryckande story och intressanta karaktärer tror jag man kan bortse från att spelet kör på det utnötta systemet med skill-trees.
Varvat hoppas det här blir ännu en ett fantasy att grotta ner sig i.

Bound By Flames kommer någon gång i vår till Playstation 3 och 4, Xbox 360 och PC. Det verkar inte som att en Xbox One version är på gång just nu.

0 Delningar

3 Kommentarer

  1. Ser verkligen ut som ett intressant spel! Känns som någonting jag definitivt måste testa att spela 🙂 !

    Svara
  2. Har spelat det då det verkligen såg ut som något för mig. Efter de första timmarna som utspelades i sträck så har jag aldrig startat det igen. Jag ogillade det inte, verkligen inte men nånting gör att jag inte dras till det tillräckligt för att fortsätta.

    Svara
  3. Varför skriver ni inte om att världens bästa spelföretag just haft mässa? Blizzcon! Där presenterades ett nytt spel bland annat.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.