Naughty Dog berättar om The Last of Us till PS5

I september kommer The Last of Us äntligen släppas till PS5. Redan nu jobbar utvecklaren Naughty Dog hårt med att marknadsföra satsningen. I denna färska video berättar utvecklingsteamet hur spelet är uppbyggt och vilka nyheter som tillförts. Bland annat påtalas hur de icke-spelbara karaktärernas AI förändrats och hur miljödesignen ritats om för att passa bättre in på spelets atmosfär.

Spana som sagt in videon och bli peppad på vad som kommer hända under hösten. Det är inte för inte att man blir imponerad över studions ambitioner.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.