New Style Boutique 3 – Styling Star tar fram din inre stylist

Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star. Det diskreta namnet har spelet för alla som har koll på mode fått. Den 24 november släpps det till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Bli en berömd stylist som hjälper musikstjärnor att slå igenom!

Över 2,4 miljoner Style Boutique-spel har sålts i Europa så här långt. I det senaste spelet tar du dig an rollen som chef för en klädbutik i en stad där mode är i fokus och där du har gott om potentiella kunder. Varje kund har sin egen speciella smak, så det gäller att du lyssnar av deras önskemål innan du kommer med förslag om den perfekta klädseln. Det finns över 20 000 olika föremål att smycka och klä dina kunder med, så du har verkligen möjligheten att vara kreativ här.

Har du amiibo-figurer hemma? Missa då inte att använda dem i detta spelet. Alla amiibo som släppts är kompatibla och låser upp olika saker i spelet.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.