NHL 14 Enforcer Engine Gameplay Trailer

[youtube id=”eMxd8W6r3hA” width=”600″ height=”350″]

Den stökiga förstapersonsvy vi fick vänja oss vid i NHL 10 när vi kastade av oss handskarna är äntligen borta och en härlig tredjepersonsvy tar dess plats!

Slagsmålen är hårdare, svettigare och mer realistiska än någonsin. Man kan nu även fira att man fått sin motståndare att käka is genom att vända sig mot publiken och vifta med armarna. En häftig detalj är att alla blåtiror och sår som du kan komma att dra på dig sitter även kvar resten av matchen. Förr så var vi ju tvingade att tacka ja till slagsmålet via ett knapptryck men det är nu borta och istället så har det blivit mer verkligt då dina handlingar på isen kommer att trigga igång slagsmålen.

Storleken spelar roll, iallafall i NHL 14. Att vara en lång och stark slagskämpe ger dig stora fördelar om du möter någon som är mindre då fysiken hos spelarna nu räknas in.

 

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.