NHL 14 kommer i september

EA Sports avslöjade idag att NHL 14 kommer att släppas den 13 september. Samtidigt så passade man på att berätta lite om spelets nya fuktioner. Vi kan bland annat konstatera att Be a Pro-läget äntligen kommit till hockeyrinken. Dessutom så skall man via något man kallar NHL® Collision Physics kunna dela ut tyngre och mer verklighetstrogna tacklingar. Man har dessutom lånat fightingläget från boxningsspelet Fight Night., allt för att göra det till ett nöje att kasta hanskarna och puckla på sina motståndare. Förra årets stora nyhet True Performance Skating är givetvis kvar.

 “Vi är mycket stolta över NHL-seriens innovationshistoria på nuvarande konsolgeneration och i år förstärker vi den ytterligare genom att hämta teknologi från FIFA och Fight Night-serierna. Med hjälp av EA SPORTS främsta teknologi har vi skapat det bästa spelet vi kunde föreställa oss, och fansen kommer att känna NHL-hockeyns fart, skicklighet och aggression som aldrig tidigare”.
Dean Richards, General Manager, NHL, EA Sports

Passa även på att vara med att påverka hur omslaget kommer att se ut. Från och med den 22 april startar årets Cover Vote. Rösta kan man göra här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.