Ni No Kuni vinner VGX som bästa RPG

Man får tycka vad man vill om VGA, eller VGX som det nu heter, men det ska sägas att Ni No Kuni: Wrath of the White Witch vann titeln årets bästa rollspel. Spelet som handlar om en pojke som reser till en magisk värld för att rädda sin mamma fick betyget 8.5 här på Varvat. Ett betyg jag personligen kan stå för.

Om du gillar japanska rollspel men ännu inte hunnit plocka upp Ni No Kuni, kanske en ligger i reabacken. Och jag tycker du ska ge den en chans. En tidig julklapp.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch finns exklusivt till PS3.

2 Kommentarer

  1. Jag tycker spelet gav en skön känsla 🙂 Man behöver inte alltid ha häftig och tung grafik och massvis med action för ett spel. Mycket är också baserat på känslan av att äventyra i andra världar 😀 Jag gillar äventyrsspel 😉

    Svara
    • Ja! Det är ett mysigt spel! Men lite för gammalmodigt i sin design ändå…

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.