Nintendo avslöjar Super Mario Run

Är du ett fan av Temple Run eller liknande spel där du kastas in på en räls? Drömmer du samtidigt om ett nytt Mario-spel? Då har Nintendo något för dig: Super Mario Run. I all ärlighets namn finns det inte mycket att säga om detta projekt. Det är ett spel på räls där du hoppar när det krävs för att ta dig vidare, även ifall det som en Ninentdo-produkt kommer osa en typ av kvalitet som annars är svårfunnen bland mobilspel. Förutom namnet samt betalningsmodellen avslöjades inte mycket. Spelet kommer inte att vara free-to-play och det kommer att innehålla tre spellägen. Ett klassiskt utmaningsläge där du ska klara banan, ett där du måste slå tider satta av andra spelare samt ett läge där du kan använda dig utav mynt för att ”skapa ditt egna Mushroom Kingdom”.

Super Mario Run kommer att släppas till iOS inledningsvis.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.