Nintendo presenterar Mario Maker till Wii U

I helgen hölls galan The Game Awards i Las Vegas där Nintendo passade på att berätta om sitt kommande Legend of Zelda spel till Wii U. Utöver detta presenterades ett nytt spel till konsolen – Mario Maker. Den här gången är det spelarens uppgift att skapa egna banor baserade på de tidigare Super Mario-spelen som släppts de senaste trettio åren.

Det är klippa och klistra som gäller för hela slanten och man kan göra det i vilken ordning som önskas. Varför inte sätta in Mario á la 1985 i Super Mario World till Super Nintendo och lattja runt med fiender och hinder?

Mario Maker släpps med beräknad ankomst till våren 2015.

[youtube id=”aryAvSdRQgM” width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.